Is 't al lente?

We genoten al heerlijk van het zonnetje… boterhammetjes eten we vaak buiten tijdens de middag, heerlijk!
Deze week gingen we opnieuw naar toneel. Bijzonder was dat… en, het bracht ons meteen op ideeën voor onze eigen voorstelling.
Het eerste oefende nog volop op alle klanken in het letterdoosje. Deze week leerden we al de allerlaatste, de ‘sj’ en ‘nj’. Dat zijn ze dan alle 43! We gaven onszelf een welverdiend applausje.
Vrije teksten worden er geschreven bij de vleet. Wat een prachtexemplaren… en een trotse juf als je ziet hoe goed ze dat allemaal doen. Er werden ook verschillende onderzoekjes gepresenteerd. Onder andere die van Lobke over de Blauwe Ara. Ze maakte er een echt kunstwerk van.
Het tweede kreeg deze week een herhaling van de geziene leerstof voor taal. Ondertussen rekenen ze al tot 100 met inwisselen. Het eerste probeert dat al tot 20! Niet gemakkelijk… maar we blijven oefenen.
De vakantie is in zicht, maar zoals ik al zei komt er eerst nog een kleine voorstelling van de oertijd. Daarvoor krijgen onze ouders morgen een uitnodiging. Benieuwd? Kom dan zeker zien volgende vrijdag om 14u!
Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contacteer ons

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search